Schoonzus Trudy

Trudy is de 15 jaar ouder zus van mijn vrouw Met haar 64 jaar flink gezet met cup dd niet het aantrekkelijke type. Het zaterdagmiddag en we maken ons klaar om naar een familie feestje te gaan. Met niet heel veel zin komen we aan in een duffe zaal. We gaan aan een tafel bij het raam zitten en even later komt me schoonzus en zwager bij ons zitten. Het valt mij op omdat ik daar een voorliefde voor heb dat Trudy stiletto hakken aan heeft.

Ze komt dicht bij mij zitten en praten over alles en nog wat. Ze slaat haar ben over elkaar waarbij ze me boven been raakt met haar hakken. Dit geeft meteen een reactie in mijn broek. Ik kan me niet beheersen en voel onder tafel aan haar been en ga langzaam omhoog. Trudy lacht vriendelijk naar mij en doet haar benen verder uit elkaar. Zodat ik verder richting haar kutje kan. Als ik daar aankom voel dat geen slipje draagt en dat haar kut flink behaard is maar zeiknat. Rustig breng ik me vinger in haar kut en ze begint onder tafel rustig me pik te betasten. Dan zegt Rik jij wist toch waar de wc zijn kan je me de weg wijzen. Samen lopen we richting de wc.

Ik fluister tegen haar “Trudy ik wilde heel hard in je oude kut neuken”. Aangekomen bij de wc zoeken we een hokje. Nog net binnen zakt ze door haar knieën en haalt mij snoeihard geworden pik tevoorschijn. Als een wilde begint ze me pijpen en ook snel spuit diep in haar keel. Als ze omhoog komt draai ik haar gauw om. Om haar hard en diep in haar kut te neuken. Binnen elke min komt snel trillend klaar en wederom spuit ik haar vol. Nooit gedacht dat haar zou neuken. Maar nu bezoek ik regelmatig me schoonzus en als ze me ziet aan komen trek ze haar stiletto haakten al aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *