De barones

Toen ik 16 was (eind jaren 80) vertelde een wat ouder hockeymaatje mij dat meiden met parelkettingen de meest ongeremde meiden zijn die je kunt vinden. “Stille wateren, diepe gronden” zei hij. Het moment waarop hij het zei was ook saillant: net voor een driedaags toernooi in Brussel. Uiteraard heb ik dat weekend zijn theorie getest, en sindsdien ben ik nooit teleurgesteld in zijn oog openende tips.

Zo ook vele jaren later. Ik begon mijn nieuwe baan bij een leuk bedrijf en werd rondgeleid door mijn nieuwe secretaresse Aimée op de eerste dag. Je weet wel, je gaat van bureau naar bureau en draait tig keer hetzelfde verhaal af. Totdat de lift openging en daar een knappe dame met parelketting de lift uit kwam. We botsten bijna tegen elkaar en Aimee stelde ons aan elkaar voor. “Goedemorgen” zei ze “Floortje Groeninx van Coehorn” en ze gaf me een stevige hand. “Goedemorgen, ik ben Willem”. Ze keek me van onder tot boven aan, toverde een enorme glimlach op haar gezicht en zei “Nou welkom Willem, ik hoop dat we veel gaan samenwerken!”

En dat gebeurde. Het bleek dat Floortje op de juridische afdeling werkte en dat ik dus bij iedere contractonderhandeling werd bijgestaan door haar. Sommige overeenkomsten waren eenvoudig, maar er waren ook overeenkomsten die ingewikkeld en internationaal waren. En laat dat nou net de eerste samenwerking zijn.

Gedurende de eerste week had ik met Floortje al wat eerste overeenkomsten opgesteld en ik kon mij niet aan de indruk onttrekken dat ze in meer geïnteresseerd was dan de ingewikkelde artikelen van het contract. De eerste dag was ze nog conservatief gekleed, maar de rokjes werden korter en de jurkjes werden strakker. En bovenop de stevige grote borsten lag iedere dag…..een parelketting. Voor mij was het hele plaatje compleet. Lange benen, prachtige billen, grote borsten, een enorme glimlach én de parelketting.

Enfin, de contracten waren opgesteld en we gingen voor de onderhandelingsronde naar een stad aan de Franse Riviera. We hadden een simpel hotel maar in het centrum van de stad. Toen we ’s avonds aankwamen zijn we eerst naar de kroeg gegaan. Ze vertelde mij dat ze zelf niet van adel was, maar tijdens haar studie haar huidige man had ontmoet. Hij was baron en daarmee was zij barones. Ik vertelde haar over mijn ervaring met dames met parelkettingen en ze keek mij ondeugend aan. Een paar biertjes later toen Floortje naar het toilet was, vroeg een Engelsman naast mij of ik haar nog ging neuken vanavond. Zo maar ineens. En als ik het niet deed, deed hij het wel, zei hij.

Voordat ik het drankje op had nam ik Floortje bij de arm en trok haar mee de kroeg uit. Niet om de Engelsman te ontlopen, maar om geen tijd te verliezen. We liepen naar de zee toe en ik pakte haar vast en kustte haar. “Eindelijk!” zei ze en ze pakte mijn billen vast. “Kom, snel naar het hotel!” zei ze.

In het hotel aangekomen liepen we naar onze eigen kamer om geen argwaan bij het personeel te wekken. Na 2 minuten kreeg ik een appje: “ik ben klaar voor je!” Snel pakte ik de massageolie, ging naar haar kamer en klopte op de deur. Maar de deur was al open. Ik ging naar binnen en Floortje lag in bed onder de dekens. Ze opende de dekens en vroeg: “Kom je erbij?” Ik keek in het weinige licht en ik zag een prachtig naakt lichaam. Grote ronde borsten met vooruit staande tepels en een klein driehoekje tussen haar benen en …..een parelketting. Ik lachte, kleedde mij snel uit en ging bovenop haar liggen. Ze opende haar benen en fluisterde in mijn oor dat ik haar snel moest neuken. In één beweging leidde ik mijn lul in haar kletsnatte kut en stootte diep in haar. Haar rug kromde zich en liet mij toe in haar. Haar benen spreidde ze in de lucht en terwijl ik haar aan het neuken was zette ze haar nagels in mijn rug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *